Відома українська телеведуча Марічка Падалко часто ділиться цікавими публікаціями з шанувальниками в соцмережі Instagram. Цього разу знаменитість показала, яким повинен бути ідеальний сніданок.

Марічка Падалко показала як готує сніданок і поділилася рецептом з шанувальниками.

На опублікованому відео можна побачити сковорідку на плиті, на яку Марічка Падалко розбиває три курячих яйця, додає велику кількість різної зелені і спецій, перемішує і смажити омлет.

У підписі до публікації телеведуча розповіла, що використовує даний рецепт якщо немає часу нарізати салат.

"А ви знали, як за хвилину можна приготувати сніданок, щоб відразу - і "білок", і побільше зелені, особливо коли немає часу окремо нарізати салат? Ось так-яйця (scrambled eggs) і зелень, скільки подужаєте ("Мамо, ти все це з'їси?" - запитала Катя, яка це знімала. ) З'їла майже так швидко, як приготувала і вже забула. Однак сита і на солодке менше тягне" - написала Марічка Падалко.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Публікація Марічки Падалко: Instagram
Публікація Марічки Падалко: Instagram
ПублІкацІя МарІчки Падалко: Instagram

Нагадаємо, що Ольга Фреймут вразила одкровеннями з минулого: "їх було майже 20!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", пишні груди Аліни Гросу не дає спокою українцям: "Були більше"

Також, "Знай.uа" писав, що українці обирають для Лесі Нікітюк найгарячіший купальник: "Вона богиня"