Верховний архієпископ Києво-Галицький, глава Української греко-католицької церкви блаженніший Святослав розповів, як вберегти здоров'я своє та рідних, якщо хтось у родині захворів на коронавірус.

Світлослав Шевчук порадив читати Псалом 6:

"Не докоряй мені, о Господи, в твоєму гніві і не карай мене в твоїм обуренні. Помилуй мене, Господи, бо охляв я, вилікуй мене, бо трясуться кості в мене, і душа моя — стривожена надміру.

Ти ж, Господи, — докіль? Вернися, Господи, вирятуй мою душу, спаси мене задля твоєї ласки! Бож хто по смерті тебе згадає, в Шеолі хто тебе возхвалить? Знемігся я від стогнання мого, щоночі ложе моє — мокре від плачу, сльозами обливаю мою постіль. З журби в очах мені темніє, — вони постарілись через усіх моїх супостатів. Ідіть від мене геть, усі лиходії, бо Господь почув голос плачу мого; почув Господь моє благання, Господь прийняв мою молитву. Усіх ворогів моїх покриє стид та страх великий, і засоромлені вони назад повернуться швидко".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в УПЦ пояснили, які продукти можна їсти і як молитися у Великий піст

Як повідомляв "Знай.ua", поминальні дні в Україні 2021: головні традиції, важливі дати і чого не можна робити

Знай.ua писав, найважливіша молитва перед Великим постом: очищення душі перед зустріччю Великодня