23 березня на Франківщині помер заступник директора Брошнівського лісопромислового ліцею Скиба Мирослав Ілліч.

Про це повідомили на сторінці "Брошнів-Осадської територіальної громади" у Фейсбуці.

"Висловлюємо щирі співчуття родині покійного з приводу тяжкої втрати. Повідомлення про смерть Мирослава Ілліча глибоким болем віддалося в серцях тих, хто знав його і працював разом з ним. У пам'яті рідних, близьких, знайомих і колег Мирослав Скиба назавжди залишиться світлим і доброзичливою людиною, енергійним працівником, професіоналом своєї справи. Нехай Всемилостивий Господь прийме душу покійного в Царство Небесне. Вічна і світла пам'ять!"– - йдеться в некролозі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Тим часом на Прикарпатті померла викладачка Івано-Франківського коледжу ЛНАУ. 13 березня пішла з життя викладачка Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету Крохмалюк Віра Василівна.

"Важко усвідомити, що не стало такої прекрасної, світлої, невтомної людини. Пам'ять про віру Василівну Крохмалюк житиме в наших серцях і серцях тих, хто мав щастя знати її особисто, відчувати її материнське тепло, працювати поруч. Щиро сумуємо і співчуваємо родині і близьким " - зазначено в публікації.

Нагадаємо, що тернополян раптово помер в Іспанії, рідні благають про допомогу - " поховати Сергія в рідній землі..."

Як повідомляв портал "Знай.иа", зірка культових серіалів пішов з життя, займаючись улюбленою справою

Також "Знай.иа" писав, що у Харкові помер улюбленець дітей у поліцейській формі