Закон не забороняє відносини 13-річного блогера і 8-річної моделі з України. Про це повідомили у виданні "Про Львів".

Адвокат Тамара Бугаєць, в ефірі "Громадського радіо" прокоментувала скандал, який спалахнув після того, як 8-річна модель Мілана з Києва зізналася в тому, що перебуває у відносинах з 13-річним блогером Пашею.

Згідно зі словами адвоката, ці відносини дозволені і закон не забороняє дітям вступати в статеві стосунки.

"Сексуальні стосунки між дітьми, які мають добровільний характер, не криміналізовані. Раніше була відповідна стаття, яка передбачала кримінальну відповідальність за статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості, але були внесені зміни у зв'язку з ратифікацією Лансаротської Конвенції. Цей 13 - річний хлопець відповідальності нести не буде" - сказала Тамара Бугаєць.

У той же час психолог Катерина Гольцберг турбується за психологічне здоров'я дівчинки. За її словами, те, що відбувається з Міланою може сильно на ній відіб'ється.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Її поведінка не відповідає віковим особливостям розвитку. Виходить так, що у неї майже немає дитинства. Вона відразу потрапляє в іншу реальність, яка зовсім не в'яжеться з тим, що відбувається у неї в душі" - сказала Катерина Гольцберг.

Мілана і Павло, фото: hromadske
Мілана і Павло, фото: hromadske
Мілана і Павло, фото: hromadske

Нагадаємо, що у Київському дитсадку вихователі висміювали дитину перед усією групою: ходить в туалет стоячи

Як повідомляв портал "Знай.uа", порушників закону про мову почали притягувати до відповідальності: "Просто знищували"

Також, "Знай.uа" писав, що книга про секс для хлопчиків стала скандалом через одностатеве кохання: радили спробувати з морквою