Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має безліч шанувальників в соцмережах, які збирають її знімки і різні цитати. На фан-сторінці знаменитості в Instagram під назвою "freimuteam" опублікували кілька порад від телеведучої по догляду за собою.

На сторінці "freimuteam" опублікували знімок Ольги Фреймут і розповіли, як телеведуча радить доглядати за шкірою обличчя.

На опублікованому фото можна побачити Ольгу Фреймут, яка позує в білому халаті перед дзеркалом в спальні. Телеведуча посміхається, дивиться в камеру через дзеркало і торкається губ рукою.

У підписі до публікації автори вказали кілька порад від Ольги Фреймут по догляду за собою.

"Якщо губи потріскані, їх малювати помадою не варто. Накладні вії доречні, якщо працюєте на сцені. Добре зволожена шкіра обличчя краще, ніж та, що з тональним кремом. Прозорі короткі нігті елегантніші за нарощені барвистиі пазурці" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, як "згрішила" через багато років заборони: "Ііноді можна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу вся в чорному покаялася перед українцями: "Тепер вам зізнаюся"

Також, "Знай.uа" писав, що українцям показали шикарний особняк Тіни Кароль під Києвом: скляні стіни і футбольне поле