На Херсонщині поховали вбиту школярку. Про це розповіли на порталі Прикарпаття Online.

У селі Щасливе на Херсонщині поховали 7-річну школярку Марію Борисову. Похорон пройшов 12 березня.

Школярка пропала 7 березня і її шукали кілька днів. 11 березня дівчинку виявили мертвою з ознаками насильницької смерті.

Попрощатися з дівчинкою прийшли всі жителі села. Труну з дівчинкою пронесли через все село. Під час Цього процесія зупинилася біля місця, де Марія любила гратися. Також труну пронесли біля школи, де дівчинка навчалася.

На похорон Марії люди принесли безліч іграшок і квітів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На Херсонщині поховали дівчинку: ТСН
На Херсонщині поховали дівчинку: ТСН
на Херсонщині поховали дівчинку: ТСН

Місцеві жителі досі не можуть відійти від цієї трагедії. Багато хто не може повірити, що з маленькою дитиною сталося подібне і наполягають на самосуді для вбивці.

"На кол таку падлюку потрібно посадити, і це йому ще й мало буде"; "У кожного є діти, онуки, хіба так можна познущатися над дівчинкою" - кажуть місцеві жителі.

Нагадаємо, що тернополян раптово помер в Іспанії, рідні благають про допомогу - "Поховати Сергія в рідній землі..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Франківщині померла маленька донька ветерана АТО, батько звинувачує лікарів: "За це воював?"

Також, "Знай.uа" писав, що студентку, хлопця якої зарізав ревнивий одногрупник, знайшли мертвою