В четвер, 11 березня, Карпати здригнулися: в урочищі Сухар, що знаходиться на території Національного природного парку "Синевир", зайшла лавина.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомили працівники парку.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вчора в урочищі Сухар, що на території національного природного парку «Синевир», працівники установи зафіксували на фото лавину. Зараз в межах парку склалися такі погодні умови, за яких підніматися в гори надзвичайно небезпечно. Закликаємо туристів не ризикувати, а милуватися красою природи у безпечних місцях", - йдеться в публікацїї.

Раніше в Грузії знайшли тіло українського гірськолижника, який напередодні зник у горах. Так, українець був похований під лавиною, яка зійшла з одного із схилів гірськолижного курорту Тетнульд. Протягом двох днів його шукали рятувальники Служби з управління надзвичайними ситуаціями та місцеві добровольці.

Нагадаємо, що у Львові на одній з вулиць міста чоловікові стало погано, в результаті чого він помер.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві в одному з покинутих будинків знайшли труп кур'єра Glovo.

Також "Знай.ua" писав, що на Полтавщині правоохоронці знайшли тіло чоловіка, у якого не було голови.