Популярна українська співачка Ірина Федишин часто ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка розповіла, як допомогла синові віддячити мамі за порятунок його життя.

Ірина Федишин опублікувала сюжет телеканалу "Україна" в якому розповіли історію про справжнє материнське кохання.

Дмитро Капущенко в 6 років захворів на ангіну і це дало ускладнення на нирки. В результаті лікарі поставили йому діагноз-хронічна ниркова недостатність. Коли нирки відмовили життя Дмитра перетворилася на постійні походи на діаліз.

У той час чоловік чекав пересадку за кордоном вже п'ять років. Однак рік тому трансплантацію почали робити в Україні. Медики порекомендували Дімі робити трансплантацію від родича. На це погодилася його мама любов. Операцію провели у Львові і тепер Дмитро може жити повноцінним життям.

Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

За порятунок життя Дмитро вирішив віддячити мамі і запросив її улюблену співачку Ірину Федишин на сімейну фотосесію. Появи зірки стало для любові справжнім сюрпризом. Ірина Федишин заспівала свою пісню" Долоньки " і побажала їй лише хороших моментів на життєвому шляху.

Нагадаємо, що Астаф'єва перетворилася на руденьку бестію заради Нікітюк і Каменських: "Помадка-кучерик"

Як повідомляв портал "Знай.uа", як виглядала Тіна Кароль 10 років тому: архівні фото приголомшили українців

Також, "Знай.uа" писав, що мокра Оля Полякова засвітила своїх улюблених "кумушек": "Русалки мої"