Четвернята з Кропивницького відзначили перший день народження. Про це розповіли на порталі ТСН.

Унікальним четвернятам-близнятам з Кропивницького Єлизаветі, Вікторії, Діані та Милославові виповнився один рік.

Про велике поповнення Настя і Влад Валіхновські дізналися на 4-му місяці вагітності. Спершу лікарі знайшли трійнят, а потім і четверту сестру.

Ідентичні однояйцеві четвернята це дуже рідкісне явище не тільки в Україні, а й у всьому світі. Не дивлячись на це батьки їх легко розрізняють.

Перший день народження святкували всією сім'єю. На святі дівчатка проговорили перші слова і зробили перші кроки.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Четвернята відсвяткували перший День народження, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Четвернята відсвяткували перший День народження, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Четвернята відсвяткували перший День народження, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Також влада міста вирішила зробити дівчаткам подарунок і виділила родині Валіхзновких мільйон гривень для покупки власного житла, оскільки вони живуть в орендованій квартирі.

"Ми збираємо документи. Нам поставили термін до 10 числа ми повинні здати документи і вже будуть перераховувати з міського бюджету на рахунок продавця кошти" - говорить Анастасія Валіхновська.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко вперше показала своїх близнюків: "Хронічний недосип забезпечений"

Як повідомляв портал "Знай.uа", безплідна пара усиновила трійню і навіть не здогадувалася, що чекає попереду: "Лікарі мене приголомшили"

Також, "Знай.uа" писав, що мама змусила дочку "працювати" за неї нянькою, тепер дівчинка не хоче мати дітей: "Ось тобі дуля"