Чоловік зафарбував тіло чорною фарбою. Про це розповіли на порталі "sfw.so".

Житель швейцарського міста Чор, 25-річний Яннік рік був звичайнісінькою людиною, яка не виділялася з натовпу. Але все змінилося коли на пляжі він зустрів чоловіка з татуюваннями.

Хлопцеві сподобалося татуйоване тіло і в 2016-му році він зважився зробити собі "рукав" з татуювань. Після цього Яннік "захворів" так званою "татуювальною хворобою".

Однак хлопця приваблювали не самі татуювання, а біль, який приносить йому тату-машинка. У зв'язку з цим він вирішив покрити своє тіло чорною фарбою якомога швидше. Він провів в тату-салоні три дні під ряд і весь цей час майстри заливали його шкіру фарбою. В цілому Яннік провів 400 годин під голкою тату-машинки.

Яннік рік, фото: sfw.so
Яннік рік, фото: sfw.so
Яннік рік, фото: sfw.so

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

А таке "фарбування" Янник витратив понад 11 500 доларів (318 564 гривні). Єдине, що Яннік не покрив татуюваннями це верхня частина обличчя. Крім цього він попросив залишити на спині великий напис "The Evil" (Зло).

Яннік рік, фото: sfw.so
Яннік рік, фото: sfw.so
Яннік рік, фото: sfw.so

Однак хлопець вирішив не зупинятися на досягнутому. Він захопився скарифікацією (нанесення декоративних шрамів) і модифікаціями тіла. У найближчих палнах Янніка-видалити соски і зробити багато пірсингу.

Яннік рік, фото: sfw.so
Яннік рік, фото: sfw.so
Яннік рік, фото: sfw.so

Не дивлячись на такий похмурий зовнішній вигляд Яннік дуже добра людина і йому навіть дозволили залишитися працювати в будинку престарілих. Спершу пенсіонери були здивовані його змінами, але пізніше звикли. Та4кая ж реакція була у його батьків.

Хлопець зазначає, що багатьом подобається те, що він робить і на його особисте життя зміни зовнішності не вплинули.

"Звичайно, є жінки, яким не подобається така екстремальна зовнішність, але деяким вона здається цікавою" - говорить Яннік рік.

Яннік рік, фото: sfw.so
Яннік рік, фото: sfw.so
Яннік рік, фото: sfw.so

Нагадаємо, що молода матуся забила все тіло татуюваннями, справа дійшла до обличчя: "Виконала мрію"

Як повідомляв портал "Знай.uа", сама перероблена з пацанок Покрищук змусила чоловіків пускати слинки: "Пропаду"

Також, "Знай.uа" писав, що відомий репер Lil nas X зробив собі величезні груди