У Франківську зросла захворюваність коронавірусом. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків повідомив, що у Франківську критична ситуація із захворюваністю коронавірусом і підкреслив що в лікарнях немає місць для розміщення пацієнтів.

"Ситуація в місті критична, маємо найбільшу захворюваність і смертність за весь час пандемії. Наповненість медичних закладів - понаднормова." - написав Руслан Марцінків.

Мер Франківчка зазначив, що минулого тижня міські чиновники знайшли можливості розмістити додаткові ліжка для пацієнтів, але кількість хворих постійно зростає. У зв'язку з цим представники міської ради проситимуть дозволу для розміщення коронавірусних пацієнтів на другому поверсі кардіоцентру.

"Лише обласна державна адміністрація ще може обладнати в місті додаткові місця, щоб рятувати людей. Тому будемо просити область відкрити ще один поверх кардіоцентру для лікування хворих на ковід." - додав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадаємо, що в Україні за добу 3 261 нових хворих коронавірусом, 76 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові розгорнуто два мобільні госпіталі для підступних хворих - "Все гірше і гірше"

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні covid-19 завис у "мертвій" точці, у медиків немає часу перевести дух - МОЗ оновило статистику на 7 березня