На буковинських ринках - справжній хаос весь день. Сотні чоловіків і жінок, які вирішили купити квіти до 8 березня, щоб привітати найближчих і найрідніших, стовпилися біля павільйонів. Здавалося б, нічого незвичайного, таке сьогодні відбувається по всій Україні. Але проблема в тому, що Буковина - в червоній зоні карантину, і це нікого не зупиняє.

Відповідний Відеофакт на сторінці Facebook-спільноти "СтопХам Буковина" опублікував Олександр Чорней.

"Квітковий ринок в червоній зоні)) Мета цього відео показати що у нас діють подвійні стандарти одні непродовольчі ринки закриті а інші працюють", - підписав відео чоловік.

Нагадаємо, через збільшення кількості захворюваності на коронавірус на Буковині сімейні лікарі працюватимуть без вихідних. Відповідне ріщення ухвалив обласний штаб, який займається ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із поширенням COVID-19.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", зросли штрафи за порушення ПДР: за що водіїв каратимуть найбільш суворо. Посилено відповідальності за окремі правопорушення

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності.