Співачка з Франківська Ірина Шабан взяла участь у проекті "Голос країни. Перезавантаження", який виходить на каналі"1+1".

Про це передає Ратуша.

Відомо, що Ірина не вперше бере участь у шоу. Вона вже брала участь у "сліпих прослуховуваннях" у 2014 році. Тоді їй не вдалося розгорнути тренерські крісла і пройти далі.

В останньому випуску "Голосу" франківчанка виконала пісню "Ома" Ірини Білик.

Оскільки до цього часу місце у своїй команді мав лише Олег Винник він розвернувся і, в останню секунду натиснув на червону кнопку, чим дав можливість дівчині пройти далі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ірина Шабан - молода Франківська співачка, що працює в стилі RnB і поп-музики. Вона є багаторазовим призером і лауреатом різних фестивалів і конкурсів. Має свою вокальну школу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль наплювала на "сценарій" і посадила Дана Балана до себе в крісло: "він все одно звідти піде". Відома українська співачка Тіна Кароль підігріла чутки про роман зі своїм колегою Даном Баланом.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дорофєєва з голим животом зробила свій вибір за спиною у Дантеса: "кожен з них вражає". У команді популярної співачки Наді Дорофєєвої, яка нещодавно покинула групу" Время и стекло", щоб почати сольну кар'єру, залишилося лише чотири вільних місця.

Також «Знай.иа " писав, що Олег Винник зібрав найпотужнішу команду на "Голосі країни": місць майже не залишилося. Олег Винник вже набрав у свою команду неймовірних учасників, серед яких може бути переможець вокального шоу.