Жінкам розповіли, якою має бути ідеальна супутниця життя, яка буде притягувати гідних чоловіків.

СЕКРЕТ №1 - ПРАВИЛЬНА ТРАНСЛЯЦІЯ

Дівчина може бути розумницею-красунею і ідеальною у всіх сенсах в уявленні чоловіків. Але якщо при всіх своїх позитивних якостях, дівчина постійно буде похмурою, всім незадоволеною і неусміхненою. Буде скаржитися на життя і з будь-якого способу дорікати свого чоловіка, то скоріше за все, рано чи пізно чоловік втече від такої дами.
Адже найголовніше, чим жінка покликана ділиться зі своїм чоловіком – це легкість, радість, натхнення і гармонія. Саме даними якостями щасливі в любові жінки наповнюють свої відносини. Це називається трансляцією - коли ви дієте з певного стану і випромінюєте певного характеру енергію. І, оскільки призначення жінки-прикрашати навколишній світ світлою і сонячною енергією, насичувати свого чоловіка і надихати його – саме до таких дівчат притягуються гідні партнери.

Закохана пара, фото FireStock
Закохана пара, фото FireStock

СЕКРЕТ №2 - ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗНАЧУЩОСТІ ЧОЛОВІКИ

Якими ще не очевидними на перший погляд якостями володіє жінка, яку чоловіки носять на руках? Відповідь проста - жінка наповнює свого чоловіка силою і підвищує рівень його значущості. Жінка відзначає всі достоїнства, успіхи і перемоги свого чоловіка, не акцентує увагу на його невдачах, ніколи не обговорює його в негативному ключі з подругами і рідними. У будь-яких конфліктах завжди незримо встає на його бік і сама ніколи не вступає з ним в боротьбу.
Адже, як тільки жінка в будь-якій сімейній сварці займає позицію борця, вона тим самим забирає у свого чоловіка силу. Адже так жінка позбавляє себе потужної жіночої енергії, а свого чоловіка - сили.

Закохана пара, фото Pixabay
Закохана пара, фото Pixabay

СЕКРЕТ №3 - ОСОБИСТИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ПРОСТІР

У кожної людини є свій енергетичний простір, свої справи, захоплення, схильності, звички. Коли чоловік і жінка починають жити разом, їх простори стикаються і з часом все більше об'єднуються. І поширена помилка, яку роблять на цьому етапі багато жінок – вони усвідомлено або неусвідомлено прагнуть цілком захопити простір чоловіки.
Це загрожує тим, що в підсумку ні у жінки, ні у чоловіка просто не залишається своїх хобі, інтересів і друзів - тільки загальні. Іноді це влаштовує обох партнерів, але частіше хтось в парі починає задихатися від нестачі особистого простору. Особливо, якщо хтось із партнерів прагне у всьому контролювати свою половинку.

Закохані, фото Знай.uа
Закохані, фото Знай.uа

Щаслива у відносинах жінка ніколи не розчиняється в особистому просторі чоловіка, не прагне підпорядкувати його собі і не вторгається на його територію. Вона дає певну свободу своєму партнеру, адже і сама незалежна від чоловіка. У такої жінки є свої хобі та інтереси. І, якщо чоловік хоче відправитися в похід або в ділову поїздку, вона з легкістю його відпускає, і під час його відсутності займається собою і тим, що приносить їй справжню радість і задоволення, тим самим наповнюючи себе енергією і натхненням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Найстаріша пара в світі поділилася секретом сімейного щастя - 79 років душа в душу

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» 8 золотих правил для жінок: як стати "ідеальною" і не зруйнувати відносини

Також «Знай.иа " писав, що Ольга Фреймут порадила українкам, як правильно вибирати чоловіка - " щоб ноги не натирало"