Знаменитий хор "Чорнобривці" припинив своє існування за рішенням адміністрації підприємства "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

Про це йдеться на сторінці документального фільму "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго".

Так, стало відомо, що хор "Чорнобривці" підприємства "Івано-Франківськтеплокомуненерго" припиняє існування. Відомо, що останнім часом на підприємстві відбуваються зміни. Співробітників старшого віку масово звільняють за власним бажанням. Для багатьох хористів ці події принесли фінансові проблеми та кризу професійної та особистої ідентичності.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Команда фільму готова посприяти всім співробітникам Теплокомуненерго у відстоюванні своїх трудових прав і дотримання законодавства. Ми заручилися підтримкою дружніх юристів і можемо допомогти з написанням заяв та експертними коментарями в сфері трудового права", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, стрічка «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» — дебютний повнометражний фільм Надії Парфан. Світова прем'єра фільму відбулася 10 квітня 2019 року на кінофестивалі "Бачення реальності".

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Фільм отримав приз «Кіноколо» від Спілки кінокритиків України як найкращий документальний фільм 2019 року. Стрічка номінована у категоріях Найкращий фільм, Найкращий документальний фільм, Найкраща музика, Найкращий монтаж четвертої національної кінопремії «Золота Дзиґа».

Нагадаємо, що у мережі показали трепетні кадри того, як лікарі ставляться до маленьких діток, які зіткнулися з важким захворюванням.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка подолала рак на останній стадії і приголомшила визнанням: "Пила соду, їла гриби…"

Також, "Знай.uа" писав, у столиці волонтери УПЦ щодня годують замерзлих бездомних і запрошують киян підключитися