Стало відомо про те, що дороги Прикарпаття замітає снігом. Погода не в курсі про прихід весни.

Таким чином повідомляється, що в п'ятницю, 5 березня на Прикарпатті спостерігається різке погіршення погода. В область повернулися сильні снігопади і вітер.

Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області повідомляє про складну ситуацію на дорогах державного значення.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У зв'язку з погіршенням погодних умов заметіль та ожеледь заважає руху транспортних засобів.

Зараз комунальники здійснюють обробку проїжджої частини сольовим розчином.

Варто відзначити, що за прогнозами синоптиків, в ніч з 5 на 6 березня на Прикарпатті очікується зниження температури повітря до 8 градусів, і це призводить до великої ожеледиці на дорогах.

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу. Про це повідомили на сторінці Управління ДСНС Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Як повідомляв портал "Знай.ua", негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах. Про це розповідає прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Також "Знай.ua" писав, під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами