Стало відомо про те, що в Івано-Франківській області розгортають додаткові ліжка для людей, у яких коронавірусна інфекція.

Таким чином повідомляється, що в Івано-Франківському обласному кардіологічному центрі розгорнули ще 40 додаткових місць для людей з коронавірусом.

Про це повідомив заступник головлікаря центральної міської лікарні Володимир Вовчук.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Лікар говорить про те, що там будуть розміщуватися пацієнти, які змушені зараз перебувати в коридорах самого медичного закладу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ситуація керована, але все ж важка. Тільки за вчорашній день було госпіталізовано 110 осіб, тому лікарня завантажена на всі 100 відсотків.

97 пацієнтів перебувають на кисні. Кожну добу йде не менше двох тонн його. Буває на межі, але, все ж вистачає. Є також 62 концентратора, які також використовують.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Норвегія надала одну дозу для 42 тисяч чоловік і згодом зосередилася на особливих категоріях, включаючи літніх людей.

Як повідомляв Знай, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на зустрічі з депутатами фракції "Слуга народу".

Також Знай писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.

У МОЗ продовжують здійснювати держзакупівлі. Але ось тільки в грудневому переліку-абсолютно другорядні на тлі пандемії послуги і лоти.