Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка має величезну аудиторію шанувальників, з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На це раз, у своєму Instagram, вагітна Катя Павлик (Репяхова) вирішила показати, як відпочиває в Єгипті.

Катерина Репяхова опублікувала відео з відпочинку в Єгипті.

На опуьлікованном відео можна побачити Катерину Репяхову, яка позує на тлі пальм і будівлі готелю в "Steigenberger aldau beach hotel" в Єгипті.

Зірка одягнена в широкі шорти білого кольору і широку блузку з різнобарвним принтом через які проглядаються обриси округлого живота. Курортний образ вона доповнила чорними шльопанцями, білим капелюхом з чорними окантовками і сонцезахисними окулярами трикутної форми червоного кольору.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У підписі до публікації Катерина Репяхова вирішила залишитися не багатослівною і залишила лише смайлик у формі серця.

Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram

Нагадаємо, що Ольга Фреймут заговорила про жінок з "неідеальною" фігурою: "Складки, целюліт..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль лише в панчішках вразила формами: "Давай продовжимо скандал"

Також, "Знай.uа" писав, що Нікітюк без макіяжу налякала фанатів: "Заміж ще рано"