У Карпатах вівчар встановив електрооград від вовків. Про це розповіли на сторінці проекту "Шо Там" у соцмережі Instagram.

У мережі опублікували анонс нового репортажу проекту "Шо Там" про вівчаря з Карпат, який відганяє вовків за допомогою спеціальної огорожі.

Богдан Попович розводить овець у Карпатах близько 40 років і весь цей час він боровся з нападками вовків на його стадо

"Вовк нападає в дощову погоду, в тумани, за раз 12 штук може забрати" - розповів Богдан Попович.

Публікація "Шо Там": Instagram
Публікація "Шо Там": Instagram
Публікація Шо там: Instagram

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Не так давно з вівчарем зв'язалися представники Всесвітнього фонду природи і він розповів про свою проблему. Після цього Богдану Поповичу безкоштовно встановили електроогромадження, які захищає стадо від вовків.

У таких віддалених місцях вовки часто нападають на овець і можуть забирати близько 30 штук за раз. Через це їм самим доводилося рятуватися від вівчарів, які намагалися захистити стадо будь-якими способами.

Установка електроогромадження допомагає вирішити це питання і залишає в цілості як овець, так і вовків.

Нагадаємо, що вівця-безпритульниця знайшла спокій у "добрих руках": бідолаху довелося рятувати від самої себе

Як повідомляв портал "Знай.uа", тигр-пухляш вийшов до туристів і дозволив зняти відео: "Повертався від бабусі"

Також, "Знай.uа" писав, що прикордонник став кінологом, незважаючи на страх перед собаками: тепер з величезним Алі кращі друзі