Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, телеведучий повідомив українцям про старт показів нового фільму з його участю.

Юрій Горбунов опублікував відео, в якому повідомив українцям про старт показів фільму "Скажене Весілля 3" і закликав усіх дивитися його в кінотеатрах.

На опублікованому відео можна побачити Юрія Горбунова, який стоїть посеред поля з пагорбами. Він одягнений в синій піджак з білими візерунками, білу сорочку і чорні штани. Однак самою примітною деталлю образу є млинцеві волосся і вуса, які роблять телеведучого схожим на українського співака Павла Зіброва.

Публікація Юрія Горбунова: Instagram gorbunovyuriy
Публікація Юрія Горбунова: Instagram gorbunovyuriy
Публікація Юрія Горбунова: Instagram

У ролику Горбунов говорить веселий вірш, яким закликає українців подивитися новий фільм з його участю"Скажене Весілля 3".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Скакав заяць по Карпатах і забіг у Татри, а у нас "Скажене 3" — марш в кінотеатри!"- сказав Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що Оля Полякова гаряче потрусила стегнами у вузенькому вбранні: "Королева танцю"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Надю Дорофєєву після різких змін не дізналися шанувальники: "Багатою будеш"

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль зізналася, чого не допускає у відносинах: "Ті, хто люблять один одного..."