Колишній президент Грузії приїхав у Франківськ. Про це повідомили на сторінці готелю "Надія" у соцмережі Facebook.

Так, на Прикарпаття прибув колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі. Чиновник зняв номер в готелі "Надія", який знаходиться в центрі Івано-Франківська, де йому надали хороший прийом.

"Раді зустрічати в NADIYA Hotel колишнього Президента Грузії - Mikheil Saakashvili Відомі особистості обирають"надію"!"- зазначено в публікації.

Інформацію про мету і причини візиту Михайла Саакашвілі на Прикрапатье не повідомляли.

До публікації додали знімок, на якому можна побачити Міхаїмла Саакашвілі разом з трьома співробітниками готелю "Надія". При цьому колишній президент Грузії одягнений не в звичний діловий костюм, а в чорну кофту, сині джинси і червоний кросівки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Публікація сторінки NADIYA Hotel: Facebook
Публікація сторінки NADIYA Hotel: Facebook
Публікація сторінки Nadiya Hotel: Facebook

Також регіональний директор готелю "Надія" Маргарита Бойко опублікувала знімок з Михайлом Саакашвілі в розділі" сторіз " на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Саакашвілі у Франківську, фото Маргарита Бойко: versii.if.ua
Саакашвілі у Франківську, фото Маргарита Бойко: versii.if.ua
Саакашвілі У Франківську, фото Маргарита Бойко: versii.if.ua

Нагадаємо, що Саакашвілі закрутив роман з молоденькою "слугою" Зеленського: "Допоможе їй побудувати кар'єру"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Саакашвілі: Зеленський повинен припинити спроби чиновників відмити гроші "зелених" інвесторів

Також, "Знай.uа" писав, ми рухаємося до повного колапсу і прірви - Саакашвілі ошелешив прогнозом