Прикарпатка з коронавірусом розповіла, як її лікували в лікарні. Про це розповіли в репортажі телеканалу НТК.

32-річна мешканка Коршева, Галина Сміжук розповіла журналістам, як потрапила до Коломийської ЦРЛ з діагнозом COVUD-19.

Жінка розповіла, що у неї була невелика температура, нудота, панічні атаки і біль по всьому тілу.

Галина Смижук: НТК
Галина Смижук: НТК
Галина Смижук: НТК

Галина викликала швидку допомогу і медики прийняли рішення відвезти її в лікарню. Жінка зізналася, що в медустанові не було місць і її відмовилися приймати. Так, швидка відвезла її в Коломийську ЦРЛ, яка також була переповнена хворими.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дуже багато людей, потік дуже великий, місць немає, все переповнене. Тут, де колись була їдальня, на цьому поверсі, стоять ліжка, по 7-8 чоловік в палатах, вага під киснем. Правда тут дуже добрі лікарі." - розповіла Галина Смижук.

Прикарпатка підкреслила, що через вірус дуже піднімається паніка, проте лікарі не можуть приділяти багато уваги кожному. У зв'язку з цим вона звернулася до українців з проханням не порушувати правила карантину, носити маски і вчасно їх міняти.

Нагадаємо, що в Україні за добу 5 850 нових хворих коронавірусом, 152 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", адаптивний карантин почав діяти: що заборонено на всій території України

Також, "Знай.uа" писав, що на Буковині лікар дивом вирвався з лап ковіда і розповів про пережите: "Чотири місяці через маску"