В Одесі радісний ТАТО влаштував розкішну церемонію в день виписки дружини з пологового будинку. Відповідне відео Макс Вернер опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Одеський бізнесмен, власник компанії, яка торгує автомобільними запчастинами - Макс Вернер, вирішив порадувати дружину і новонароджену дочку в перший день виписки з пологового будинку.

Чоловік підготував кілька елітних автомобілів, оркестр, танцювальну групу, білборди, а також безліч кульок і квітів.

Чоловік зустрів дружину з пологового будинку: Instagram wemax87
Чоловік зустрів дружину з пологового будинку: Instagram wemax87
чоловік зустрів дружину з пологового будинку: Instagram wemax87

Він прибув на кортежі до своєї дружини Ольги в пологовий будинок і зустрів її з червоною доріжкою, на якій провели виставу танцюристи в костюмах.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Після цього Максим забрав дружину з дочкою і влаштував їм екскурсію на автомобілі. По дорозі їм зустрівся оркестр, а також безліч білбордів з вдячністю за народження дочки.

Все, що відбувається бізнесмен зняв на відео і виклав у соцмережі. У підписі до публікації чоловік зізнався, що це був один з найбільш хвилюючих моментів в його житті.

"Не пригадаю, коли я так сильно хвилювався )) в цей день все перевернулося з ніг на голову, а точніше навпаки - стало на свої місця. Наше малятко вже з нами, вдома. Хотів, щоб цей день запам'ятався нам надовго і, здається, вийшло! Катюша, наша матуся, ви наповнюєте моє життя сенсом, я вас шалено люблю!" - написав Макс Вегнер.

Публікація wemax87: Instagram
Публікація wemax87: Instagram
Публікація wemax87: Instagram

Нагадаємо, що киянка вийшла з пологового будинку відразу в морг, замість щастя-ридання: "Це ваша матка задушила"

Як повідомляв портал "Знай.uа", майбутній Татусь потрапив з дружиною в пологовий будинок і обімлів: "Без конверта ти ніхто"

Також, "Знай.uа" писав, що Киянки розповіли, чому зважилися на домашні пологи: матусі зрозуміють