Відома українська телеведуча Лідія Таран має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість вирішила показати, як займається спортом.

Лідія Таран опублікувала знімок зі спортзалу і продемонструвала гнучкість свого тіла.

На опублікованому фото можна побачити Лідію Таран, яка займається спортом. Телдеведущая стоїть ан колінах на килимку для йоги і згинається на спині за допомогою спеціального колеса. Вона одягнена в чорну футболку, смугасті лосини і білі шкарпетки.

У підписі до публікації телеведуча порівняла цей спортивний снаряд з колесом для беки і назвала його снарядом для тортур.

"Коли білка підростає, то вже не влазить у колесо, а крутиться навколо нього! Дякую своєму клубу, який постійно вигадує нові знаряддя (екзекуції -закреслено) для підтримки гнучкості, тонусу та енергії перед вихідними, ну і особистий лайф-хак - якщо відпрацювати два заняття у п’ятницю, то в суботу можна снідати круасаном, а в неділю - просто розлабитись, а тим, хто не позаймався - бажаю спортивних вихідних" - написала Лідія Таран.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Публікація Лідії Таран: Instagram
Публікація Лідії Таран: Instagram
Публікація Лідії Таран: Instagram

Нагадаємо, що різкі зміни Тіни Кароль приголомшили українців: від "Голосу країни" до "Ліпсінк батла"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оля Полякова зробила приємно нетверезому красеню: зважився на експеримент

Також, "Знай.uа" писав, ведуча Лілія Ребрик знайшла, куди приткнути свої чари: "Заводити романи і крутити любов"