Руслан Марцінків проінспектував вулиці Івано-Франківська. Про це мер міста повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

19 лютого Руслан Марцінків разом з чиновниками проінспектував вулиці Івано-Франківська. Мер пройшовся вулицями Сорохтея, Коновальця і Петлюри і оцінив на скільки вулиці прибрані від снігу.

Мер підкреслив, що взяв до уваги всі побажання і недоліки, які обіцяв виправити найближчим часом. Також він додав слова комунальників, які зробили висновки після огляду вулиць.

"Ще 10 років тому не мали жодного снігоприбирального трактора, а сьогодні маємо 8. Там, де доріжки не прочищені – є людський фактор. Але незважаючи на те, що сніг йшов 3 тижні, людей можна зрозуміти, втомлюються, тому що важко прочистити вручну так багато площі. В цілому основні дороги почищені. З кожним роком прибирання снігу стає більш якісним, маємо більше техніки."- сказав директор КП "Муніципальна дорожня компанія" Віталій Бурко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Руслан Марцінків оглянув вулиці Франківська, фото: Facebook
Руслан Марцінків оглянув вулиці Франківська, фото: Facebook
Руслан Марцінків оглянув вулиці Франківська, фото: Facebook

"По вулиці Петлюри поруч з хлібокомбінатом отримали доручення встановити зупинку. Плануємо встановити тут нову скляну шестиметрову зупинку." - сказав начальник управління транспорту та зв'язку Андрій Гіглюк.

"Нагадую, що відповідно до закону і правил благоустрою, кожен власник магазину, приватного будинку, МАФу, або будь-який інший власності зобов'язаний чистити сніг на тротуарах біля себе. Якщо тротуар межує з вашою землею-сніг на ньому повинен чистити саме власник. Тому що комунальники мають обмежену кількість людей, техніки і не можуть завжди одномоментно реагувати. Особливо, якщо інтенсивно падає сніг. Тоді прибирання може затягнутися на кілька днів." - сказав директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.

Також Марцінків зазначив, що вибере наступний район для інспекції з коментарів до публікації і підкреслив, що вибір буде робитися в останній момент, щоб комунальники не могли підготується.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадаємо, що комунальники Садового взяли в полон австрійського бізнесмена

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко попередив киян про "потоп"

Також, "Знай.uа" писав, у Добкіна з'явився "дім" у Харкові