Популярна українська співачка Тоня Матвієнко має досить широку аудиторію, і з задоволенням веде свої сторінки у соціальних мережах, де ділиться зі своїми підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Тоня виклала незвичайне відео, яке пробрало українців до сліз. Українка присвятила пісню Героям Небесної Сотні, які загинули під час Революції Гідності. Пісню супроводжують кадри тих страшних подій на Майдані у Києві.

"Героям Майдану. «Небесна сотня»", - лаконічно підписалася Тоня Матвієнко.

Нещодавно Тоня Матвієнко поділилася світлиною з милим пухнастиком. Також артистка привітала всіх з Днем кота.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
День кота в Європі відзначають 17 лютого ще з 1992 року. Це свято не є офіційним чи державним, а скоріше народним. Ініціаторкою свята стала італійська журналістка Клаудія Ангелетті, яка працювала в журналі Tuttogatto – World Cat Day. Тоді цю ідею підтримали не лише активісти та захисники тварин. Вона сподобалася й більш широкій аудиторії.