Стало відомо про те, що брат героя АТО не може потрапити на лікування через бюрократичні процедури. Весь цей час хвороба продовжує прогресувати.

Таким чином повідомляється, що сталося диво, сім'ї вдалося зібрати потрібну суму на лікування, однак, вони не можуть виїхати через величезну кількість документів.

Жінка з Кіровоградської області намагається врятувати свого старшого сина, який гине від генетичної хвороби, яка продовжує прогресувати.

Молодший син помер на Донбасі, і Сергій також вирішив піти на фронт, а після служив у патрульній поліції, під час чого і захворів.

Тепер тяганина з папірцями забирає у нього шанс на лікування. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Близько року тому він був звичайним міцним хлопцем, який працював у поліції, а зараз, ледве пересувається по квартирі. Самостійно вийти з дому він вже не може, відмовляють руки, а ноги ледве рухаються.

Більше року лікарі ніяк не могли поставити йому діагноз, і ось, виявилося, що це бічний аміотрофічний склероз.

За кордоном є ліки, які можуть призупинити перебіг хвороби, але ефективних ліків немає.

Є експериментальне лікування стовбуровими клітинами в Німеччині, і рятувати сина взялася мати.

Довідки збирали три місяці, і вже два чекають відповіді. Все тому що через коронавірусний карантин пацієнтів з України приймають тільки з офіційним напрямком. В обласному управлінні охорони здоров'я кажуть, що пакет документів вже відправили в МОЗ. "Є відповідь офіційний Міністерства охорони здоров'я. Експертна група фахівців МОЗ займатиметься цим питанням і з'ясовуватиме підстави для направлення його за кордон", — пояснюють в обласному управлінні МОЗ.

Раніше ми повідомляли, захворіти covid-19 вдруге, Комаровський оцінив шанси виграти вірусну "лотерею".

Як повідомляв "Знай", під Харковом малюк не "дотерпів" до пологового будинку, лікарі засукали рукава.

Також "Знай" писав, що безкоштовні послуги для українців у лікарні: на що можуть розраховувати пацієнти.