Стало відомо про те, що відома українська телеведуча Ольга Фреймут привітала старшу дочку з днем народження. Златі вже 15 років.

Таким чином повідомляється, що Ольга Фреймут досить активний користувач соціальних мереж, і ділиться з передплатниками кадрами з життя.

Цього разу вона написала святковий пост на честь дня народження своєї дочки Златі, їй виповнилося 17 Лютого 15 років.

На честь цього жінка поділилася архівними фото.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Донечка, з Днем народження! Будь щаслива, здорова, а я завжди поруч: захистити, підтримати, обійняти. З тобою пов'язані найтепліші спогади. Тільки з тобою так весело плисти проти течії. Моя улюблениця " - підписала пост Ольга Фреймут.

До слова, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Злата виставила stories, в якій рахувала годинник до свого дня народження, і згадала там саме маму.

Дочка Ольги Фреймут, фото: скріншот з Instagram
Дочка Ольги Фреймут, фото: скріншот з Instagram

"Я сподіваюся, що ти мною пишаєшся» - написала дочка ведучої.

Нагадаємо, раніше Дочка Фреймут показала провокаційне фото в купальнику: "Ваш особистий рятувальник в Індійському океані"

Як повідомляв портал "Знай.ua" Дочка Фреймут здивувала мережу недитячими принципами: "така розумна"

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Фреймут-молодша опублікувала коротке відео, в якому спирається руками на міст.

Також "Знай.ua" писав, що Дочка Фреймут заявила про сміливі плани: "сподіваюся, через 6 місяців"

Ось і цього разу вона поділилася занадто відвертим фото, на якому її ноги повністю оголені.