Стало відомо про те, що в Івано-Франківській області чоловіки вирішили влаштувати прогулянку на тачках. Все, що відбувається було знято на відео.

Таким чином повідомляється, що на вулиці Коновальця чоловік катали товариша на тачці. Ролик з курйозної прогулянки опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Користувач Sava Savochkin.

У stories він пише, що: "за Коновальця мужики везли хлопця в тачці. Ось це у людей ранок починається".

Про це написав інформаційний портал VERSII.if.ua.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Непоганий засіб пересування в таку погоду. У чому причина такого рішення невідомо.

Варто відзначити, що вся Україна справляється зараз з наслідками негоди. Сніг засипав практично всю територію країни, і постраждала найсильніше західна частина.

Нагадаємо, що кияни повстали проти комунальників через нечищені дороги і стали оленями парковки: "корита свої приберіть!"

На чиєму боці правда, розбиралися журналісти програми "джедаї" на каналі 2+2. Переглянути відео можна по посиланню.

Як повідомляв портал "Знай.ua", завалені дороги довели чернівчан до сказу, сніг-скрізь: натуральний Гулаг

Один з таких прикладів на сторінці Facebook-спільноти" СтопХам Буковина " показала користувачка Вікторія Ульяницька і підкріпила свої слова фотографією.

Також, "Знай.ua" писав, львів'яни з лопатами оголосили війну надокучливому снігу: дивись і вчися, Садовий