Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує шанувальників яскравими кадрами з життя, а цього разу вирішила шокувати зізнанням, що готова змінити зіркову професію.

"Мене накрила ностальгія і я згадала, як колись хотіла стати майстром з манікюру. Ну я ж не розповім вам, що я хотіла працювати на шиномонтажі", - каже Леся.

Про шиномонтажку вона, звичайно, пожартувала, але в іншому немає і зізналася, що сьогодні займалася творчістю.

"Я дістала сьогодні свою косметичку, пішла купила собі купу лаків і зробила собі манікюр вперше за 3 роки. Саме три роки я ходжу в салони на манікюр, а до цього я робила манікюр сама. Кароче, дивимося, що вийшло", - сказала Леся і показала свої нігті.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нікітюк показала, що залишила прозорою основну довжину, а на кінчиках нігтів зробила яскраві акценти різними кольорами і намалювала білі хмари.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

"Шановні власники салонів, чекайте Лесю Іванівну на роботу. Це буде дуже дорого, але це буде зоряний манікюр", - каже Леся.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, "Холостячка" Леся Нікітюк полонила пишними грудьми в бездонному декольте, жива валентинка.

Як повідомляв "Знай.uа", Леся Нікітюк показала, як святкувала День Валентина в різних позах на дивані.

Також "Знай.uа" писав, що гаряча Нікітюк засвітила пружні "валентинки" і зізналася в шкільних пригодах.