У Польщі озброєні грузини напали на українців. Про це повідомили у виданні "Польське радіо".

11 лютого, в Польщі, в місті Сєракув група громадян Грузії озброєна ножами напала на групу громадян України. Згідно з даними правоохоронців, причиною нападу могли стати суперечки між чоловіками, можливо на расовому грунті.

"Четверо дорослих іноземців напали на групу трьох інших іноземців з використанням гострих предметів, ймовірно, ножів. Після бійки вони зникли з місця події, залишивши закривавлених поранених чоловіків." - зазначено в публікації.

Один з поранених чоловіків зміг добігти до сусіднього магазину і попросив про допомогу. Також бійку побачив один з жителів сусіднього будинку, який викликав поліцію і швидку допомогу.

Пізніше з'ясувалося, що конфлікт стався між українцями і грузинами. Всі вони є жителями Мєндзиходзького повіту Великопольського воєводства і працюють на місцеві компанії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Постраждалим українцям надали необхідну допомогу і госпіталізували. Одного з них довелося прооперувати.

Пізніше поліцейські заарештували чотирьох нападників громадян Грузії і висунули їм звинувачення. Згідно із законодавством їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 місяців до 8 років.

Поліція в Польщі, фото ілюстративне: cripo.com.ua
Поліція в Польщі, фото ілюстративне: cripo.com.ua
поліція в Польщі, фото ілюстративне: cripo.com.ua

Нагадаємо, що молодий заробітчанин скалічився в Німеччині, надії мало: "Відібрало промову"

Як повідомляв портал "Знай.uа", заробітчанський рай? Іноземець обіцяв українці Вічне кохання, а "подарував" жорстку розправу

Також, "Знай.uа" писав, заробітчанин трагічно загинув у Польщі, рідні благають українців про підтримку: "Допоможіть привезти тіло"