В української спортсменки виявили онкологічне захворювання. Про це Валерія Юзвяк розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Дворазова чемпіонка Європи з художньої гімнастики, уродженка Ужгорода Валерія Юзвяк повідомила, що лікарі встановили їй страшний діагноз — рабдоміосаркома. Це агресивна пухлина, яка розвивається з ембріональних мезенхімальних клітин, які потенційно можуть диференціюватися в клітини скелетних м'язів.

"Все більше і більше надходить питань про те, де я, чому мене не видно в залі з дівчатками на тренуваннях. Я записую це відео, щоб ви не губилися в здогадах і плітках. Мені поставили важкий діагноз, тому мені потрібно довговартісне лікування в Німеччині" - сказала Валерія Юзвяк.

Гімнастка підкреслила, що лікарі дають хороші прогнози на її одужання і попросила моральної, а також фінансової підтримки у небайдужих людей.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підписі до публікацій вона звернулася до шанувальників і розповіла про все, що з нею відбувається.

"Всім привіт! Якщо чесно, то пишу і руки тремтять ... Мені поставили діагноз: рабдоміосаркома.Я знаю, що серед Вас є безліч добрих і чуйних людей, тому хочу попросити у Вас фінансової допомоги оскільки сума дійсно дуже велика . Заздалегідь велике спасибі . Я вас всіх дуже люблю. Будьте здорові" - написала Валерія Юзвяк.

Публікація Валерії Юзвяк: Instagram
Публікація Валерії Юзвяк: Instagram
Публікація Валерії Юзвяк: Instagram

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "Метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.uа", до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також, "Знай.uа" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "Я їй потрібна"