Стали відомі імена загиблих в ДТП в Павлівці. Про це повідомили на сторінці ВО "Карпати" у соцмережі Facebook.

Колектив підприємства ВО" Карпати " висловив співчуття з приводу загибелі їх співробітників 53-річної Іванни Гебури і 54-річного Юрія Климишина в ДТП, яке сталося в селі Павлівка.

"Колектив державного підприємства ВО "Карпати" висловлює глибокі співчуття з приводу трагічної загибелі Іванни Гебури в'язальника схемних джгутів цеху №12 та Юрія Климишина, в'язальника цеху №12, які працювали на заводі з 2016 року. Ми сумуємо разом з сім'ями, родичами і друзями загиблих." - зазначено в публікації.

Публікація ВО Карпати: Facebook
Публікація ВО Карпати: Facebook
Публікація ВО Карпати: Facebook

Згідно з даними поліції, 8 лютого, близько 23:30, на дорозі державного значення H-10 за маршрутом "Стрий-Чернівці-Мамалига", в селі Павлівка Ямницької сільської ТГ вантажівка Mercedes Benz Atego не пропустила мікроавтобус Mercedes Sprinter при виїзді на головну дорогу в результаті чого сталося зіткнення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В результаті зіткнення двоє пасажирів мікроавтобуса загинули і ще 13 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Поліцейські затримали водія вантажівки. За даним фактом відкрито кримінальне провадження згідно ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України

ДТП Facebook Facebook поліція Івано-Франківської області: Facebook
ДТП Facebook Facebook поліція Івано-Франківської області: Facebook
ДТП, фото: Facebook Поліція Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що сім'я з дітьми їхала на курорт і ледь не загинула в ДТП: авто перекинулося на дах

Як повідомляв портал "Знай.uа", дружина відомого співака загинула в ДТП, дружина не вийшла з коми: "Наташеньки більше немає"

Також, "Знай.uа" писав, у Києві п'яний шумахер на Lada повторив трюк з фільму" Форсаж": автомобіль і щелепа вщент