На Прикарпатті на дівчину склали протокол за споювання неповнолітнього. Про це розповіли на сторінці Ювенальної превенції Прикарпаття у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в населеному пункті Городенка співробітники ювенільної превенції склали адміністративний протокол на 18-річну дівчину за споювання 17-річного товариша.

Дівчина разом з неповнолітнім другом розпивали спиртні напої посеред міського парку і потрапили в поле зору співробітників ювенальної превенції.

Дівчина розпивала алкоголь з підлітком: Facebook Ювенальна превенція Прикарпаття
Дівчина розпивала алкоголь з підлітком: Facebook Ювенальна превенція Прикарпаття
дівчина розпивала алкоголь з підлітком: Facebook Ювенальна превенція Прикарпаття

За споювання підлітка дівчину притягнуть до адміністративної відповідальності згідно ст 180 КУпАП.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"В черговий раз наголошуємо, що саме захмелілий стан після вживання алкогольних напоїв нерідко спонукає підлітків до вчинення правопорушень. До того ж такі дії дорослих завдають шкоди як здоров'ю, так і благополуччю дітей, тому працівники ювенальної превенції Прикарпаття спрямовують зусилля на виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які доводять неповнолітніх до стану сп'яніння." - зазначено в публікації.

У зв'язку з цим ювенальні поліцейські звернулися до громадян з проханням повідомляти про факт розпивання спиртних напоїв підлітками щоб запобігти можливим правопорушенням.

Публікація ювенальної превенції Прикарпаття: Facebook
Публікація ювенальної превенції Прикарпаття: Facebook
Публікація ювенальної превенції: Facebook

Нагадаємо, що у Львові Підлітки пограбували пару однолітків- "Увірвалися в квартиру і побили"

Як повідомляв портал "Знай.иа", у школах запропонували найняти "секс-педагогів": щоб не завагітніли в 16 років

Також, "Знай.иа" писав, київські Підлітки влаштували небезпечні ігри на даху, очевидці ахнули: "Мамкіни каскадери"