38-річний мешканець Калуша (Івано-Франківська область) отримав шокуючий "подарунок" під Новий рік. 30 грудня чоловіку прийшла заява, в якій від нього вимагають сплатити капіталізовані платежі на суму понад 1 мільйон гривень.

Заяву відправили з Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Івано-Франківській області.

Пан Віктор отримав інвалідність внаслідок робочої травми, і мав отримувати пенсію з інвалідності, та щомісячну страхову виплату від Фонду страхування, куди він робив внески, поки міг працювати, пише "Місто".

Однак, судячи з заяви від 30 грудня, інвалід винен фонду майже 1 млн 93 тисяч гривень. Кошти він має перерахувати на рахунок Калуського відділення фонду. Інакше — їх будуть стягувати через суд.

Тим часом у Кривому Розі правоохоронці забрали в матері заморену голодом доньку з інвалідністю, яка в 15 років важила лише 9 кілограмів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Києві дитина замерзала на вулиці, поки мати розважалася з пляшкою: "Я не буду його забирати"

Як повідомляє портал Знай під Харковом дворічну дитину врятували від "синіх" горе-батьків-спала на ганчірках і їла з підлоги

Також Знай писав, що "малятко живе?": копи відняли у матері-наркоманки голодуючу дитину, сусіди в жаху