Руслан Марцінків прийшов на роботу не дивлячись на хворобу. Про це стало відомо із засідання виконавчого комітету Івано-Франківська.

5 лютого хворий на бронхіт Руслан Марцінків перервав лікарняний і прийшов на засідання виконавчого комітету.

Марцінків підкреслив, що він ще перебуває на лікарняному, проте необхідно провести засідання виконавчого комітету, тому він вирішив прийти на роботу. Мер додав, що відправиться на лікування пізніше.

"Я ще сьогодні на лікарняному, але треба провести виконком. А потім - процедури. Не дочекаєтеся" - сказав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Руслан Марцінків, кадр з оперативного засідання: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативного засідання: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативного засідання: Facebook

Примітно, що 2 лютого Руслан Марцінків повідомив, що почувається погано. Мер пройшов обстеження на коронавірус, яке показало негативний результат. Однак у нього була виявлена легка пневмонія і бронхіт. Також Марцінків додав, що буде знаходиться на карантині до п'ятниці.

Нагадаємо, що мер Чернівців Клічук зник з міста, посидівши у кріслі лише місяць

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Запоріжжя висловив співчуття рідним загиблих під час пожежі в лікарні

Також, "Знай.uа" писав, вдова Кернеса Гайсинська прибрала до рук скандальну Харківську фірму