Відомий цимбаліст із Ворохти Петро Сказків, що закохав у себе глядачів "Україна має талант-7", помер після тривалої боротьби з хворобою.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила підприємиця Наталія Кульчицька. "Карпати сумують. Зупинилось серденько нашого цимбаліста. Вічна тобі пам’ять Петрусю", - написала жінка.

Не так давно Петро Сказків почув страшний діагноз "рак легенів". Чоловік звернувся по допомогу до небайдужих. Незважаючи на тривалу боротьбу, онкологія перемогла.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Петра називають автором нового гімну України за виконання твору "Буревій" на кастингу "Україна має талант", за який йому сказали три “так”. Своїм виступом цимбаліст зміг зворушити суддів шоу, а також глядачів.

Нагадаємо, раптова смерть зірки "Х-фактора" шокувала мережу. Чотири роки 28-річний хлопець боровся з панкреатитом, але хвороба, на жаль, виявилася сильнішою. Про трагедію стало відомо після того, як на Facebook-сторінці співака його колеги і друзі почали залишати пости скорботи.

Раніше повідомляли, помер відомий український режисер: "Розривається серце".

Як повідомляв Знай.uа, важке захворювання обірвало життя легендарного Прикарпатського священика.

Знай.uа писав, у Львові помер колишній депутат і військовий медик.