Дівчина зустріла водія таксі, який розповів історію свого життя. Про це розповіли у виданні "UaPost".

Все почалося з того, що водій BlaBlaCar, яку замовила дівчина, приїхав з Києва до Франківська раніше, ніж обіцяв. Тому вона залишилася одна на вокзалі о 4 ранку.

Після цього дівчина вирішила замовити таксі. До неї приїхав водій років 60, якому вона вказала місце призначення-Калуш. Вони трохи поторгувалися про ціну і дівчина сіла в салон.

Під час поїздки водетель не витримав тиші і завів розмову з пасажиркою.

"Мені вже 67. Навіть і не зрозумів, як життя пройшло. Одружився рано. Спочатку народився син, a потім дочка. Все життя працював на заводі. З ранку до вечора. З 90-х, коли мав відпустку, почав їздити на заробітки. Спочатку в Росію, потім в Польщу. Купив машину. Потім закрутилося-завод до вечора, ввечері-таксі. Вранці знову завод, потім знову таксі. Возив усіх, чого тільки не надивився під час візництва. A під час відпустки - знову будівництво в Польщі" - сказав водій.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Дівчина запитала, для чого чоловік так важко працював. І водій відповів, що намагався заради дітей і дружини, а також хотів заробити на безбідну старість. Тому вклав всі гроші в будівництво будинку. Однак з ним сталося нещастя і будинок згорів у пожежі.

Після цього водій заплакав і розповів, що зараз шкодує, що обмежував себе у всьому. Також він зізнався, що зараз збирає гроші, але не для того, щоб купити меблі або телевізор, а щоб відвезти дружину на море, адже вона жодного разу його не бачила.

Дівчину дуже зворушила розповідь водія і вона задумалася, що в нашій країні людей ніхто не вчив жити щасливо і всі женуться за нав'язаними стандартами, в результаті чого втрачають найважливіше — радість від життя.

"Я дуже хочу, щоб в житті таксиста і його дружини сталося краще море." - написала дівчина.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що маленькі українці масово страждають від рук нелюдів

Як повідомляв портал "Знай.uа", відчайдушна українка показала Зеленському трагедію заробітчан: "Діти роками не бачать..."

Також, "Знай.uа" писав, неповнолітніх батьків прирівняли до дорослих