На Прикарпатті працівники водоканалу вирішили закупити Парфуми, засоби гігієни та презервативи. Про це розповів Євген Галич на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Євген Галич повідомив, що у місті Коломия, КП "Коломияводоканал", через систему державних закупівель ProZorro оголосило тендер на закупівлю парфумів, засобів гігієни та презервативів.

Кожен вид товару був замовлений в кількості 1000 штук. Попередня вартість даної закупівлі становить близько 15 000 гривень.

"Хвилинка сміху або химерні закупівлі. "Коломияводоканал" закупили Парфуми, засоби гігієни та презервативи 1 тис штук на суму 15 тис грн. Я розумію, що вони закупили мило, але так, як вони тр**ють коломийчан тарифами на воду, то можливо і презервативи." - написав Євген Галич.

Публікація Євгена Галича: Facebook
Публікація Євгена Галича: Facebook
Публікація Євгена Галича: Facebook

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До публікації чоловік додав скріншот з сайту ProZorro, де вказана інформація про дану закупівлю.

Скріншот ProZorro: Facebook Євген Галич
Скріншот ProZorro: Facebook Євген Галич
скріншот ProZorro: Facebook Євген Галич

Нагадаємо, що морози перетворили Київ на місто труб, що лопнули: гарячий "душ " в під'їздах і потопи в квартирах

Як повідомляв портал "Знай.uа", у центрі українського міста прорвався "гейзер", НП не можуть ліквідувати третій день: "Буде каток"

Також, "Знай.uа" писав, у Києві Бетономішалка пішла під землю: "Асфальт втомився"