Стало відомо про те, що в центральній обласній лікарні Івано-Франківської області реанімація переповнена хворими на коронавірус.

Таким чином, повідомляється, що завантаженість ліжок в Івано-Франківській обласній лікарні становить 70 відсотків. Це досить багато, ситуація тут не поспішає йти на спад.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Про це розповів головний лікар медичного закладу Тарас Масляк. За його словами реанімація повністю заповнена. Йде зростання захворюваності, якщо сьогодні було 25 хворих, позавчора 8, то за весь минулий тиждень не більше 30.

Надходять до лікарні в основному важко хворі, запущені випадки. У реанімаційному відділенні немає місць, там лежить 11 людей, і частина людей залежні від подачі кисню, інакше вони помруть.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Радує, що проблем з киснем поки що немає, і зараз доробляють нову мережу постачання кисню в медичні відділення.

У лікарні є балон на 3 тонни повітря, а планують збільшити його до 10, але, це зараз не така важлива проблема, його достатньо.

Нагадаємо, що станом на ранок 31 січня в Україні зафіксовано 3 177 нових випадків коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, Китайське морозиво дало позитивний тест на коронавірус: знайдено український слід. Заражено близько 4836 ящиків, з яких 2089 вже запечатано на складі.

Як повідомляв Знай українці зможуть отримати Covid-паспорти - Степанов анонсував важливе нововведення

Знай писав, новий варіант Covid-19 знову кидає виклик медикам: що вже відомо про" свіжу " мутацію