У Рівненській області жінка і ребьенок померли від коронавірусу. Про це розповіли на порталі міста Дубно "03656".

25 січня в соцмережах з'явилася інформація про смерть дружини і сина начальника відділення призову Млинівського районного територіального центру комплектації і соцпідтримки.

Журналісти з'ясували, що загибла Надія Возюк хворіла коронавірусом під час вагітності. Вона була доставлена в пологове відділення міста Дубно, де народила дитину раніше терміну за допомогою кесаревого розтину, на 28-му тижні. 20 січня її перевели в обласну лікарню.

Дитину відразу ж перевели в реанімацію в Рівному, але він не зміг вижити.

Жінка також померла. Згідно з неофіційною інформацією у неї були патології і приховані захворювання, які загострилися через вагітність і коронавірус.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під час брифінгу, начальник обласного управління охорони здоров'я Олег Вівсянник передавати, що розслідуванням причин смерті надії Возюк та її дитини займатиметься спеціальна комісія.

"Сьогодні створена клініко-експертна комісія оцінки якості надання медичної допомоги, а також дослідження причинно-наслідкового зв'язку настання смерті. Тому після завершення досліджень ми обов'язково в разі можливості повідомимо всі необхідні деталі даного випадку" - сказав Олег Вівсянник.

від коронавірусу померла Українка: Прикарпаття Online
від коронавірусу померла Українка: Прикарпаття Online
від коронавірусу померла Українка: Прикарпаття Online

Нагадаємо, що 26-річний актор наклав на себе руки, нація в жалобі через загибель молодого таланту

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині помер директор школи: був авторитетом для дітей та педагогів

Також, "Знай.uа" писав, у Чернівцях помер всесвітньо відомий музикант, його труба змушувалася сміятися і ридати: "Великий друг"