У Німеччині загинув прикарпатець. Про це розповіла Наталія Пак на сторінці "Підслухано в Болехівській ОТГ" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Німеччині загинув 48-річний заробітчанин з Болехова, Івано-Франківської області Андрій Бунчак. Обставини і причини загибелі чоловіка не вказані.

В даний момент родичі загиблого українця хочуть повернути його тіло додому, в Болехів. Однак для повернення тіла Андрія необхідні великі кошти, яких у його рідних немає.

Тому вони були змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей з проханням зібрати кошти на повернення тіла чоловіка додому.

"Сім'я загиблого Андрія Бунчака, звертається до всіх небайдужих! Допоможіть матеріально, щоб перевезти з Німеччини в Болехів тіло загиблого" - написала Наталія Пак.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Публікація Наталії Пак: Facebook

До публікації жінка додала фотографію загиблого чоловіка, а також реквізити, за якими кожен бажаючий зможе надати допомогу його рідним.

Андрій Бунчак, фото: Facebook Наталія Пак

Нагадавши, померла відома Одеська актриса Ірина Токарчук, тітка Сіма з "Джентельмен-шоу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер творець геніальних фільмів: "Класик кінематографа"

Також, "Знай.uа" писав, помер зірка серіалу "Секретні матеріали"