Новонароджена дитина вижила після 8 годин в могилі. Про це розповіли у виданні "The Mirror".

У Бразилії двоє поліцейських почули дивні звуки з під землі і вирішили розкопати це місце. В результаті розкопок, на глибині 50 сантиметрів вони виявили немовля, яке було поховане живцем.

Після цього дитину доставили в лікарню. Лікарі поклали немовля у відділення інтенсивної терапії і розповіли, що зараз його стан стабільний.

Поліцейські з'ясували, що матір'ю дитини є 15-річна місцева жителька. Вона розповіла, що пологи почалися у ванній і дитина при народженні впала на підлогу і вдарився головою.

Немовля не заплакало після удару, тому 57-річна бабуся породіллі вирішила, що він мертвий. Жінка запропонувала слідувати традиціям і закопати дитину загорнутою в тканину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Начальник поліції називає порятунку немовляти справжнім дивом.

Дитина вижила після поховання, фото: unian
Дитина вижила після поховання, фото: unian
дитина вижила після поховання, фото: unian

Нагадаємо, що "синій" тато кинув 6-річну і місячну дочок в холодному будинку: "повинна бути 36,6, а у неї 34,9"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві водій автобуса викинув жінку з коляскою на мороз: "Не зобов'язаний"

Також, "Знай.uа" писав, наслідки Covid-19 для вагітних жінок і немовлят: Супрун пояснила, наскільки небезпечне зараження