Руслан Марцінків планує заманити туристів до Франківська за допомогою ринку. Про це глава міста розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Мєр Франківська Руслан Марцінків заявив, що планує повернути Центральний ринок у власність міста. Для цього було створено КП "Муніципальні ринки".

"Повертаємо ринок у комунальну власність. Дуже багато скарг на благоустрій нашого продуктового ринку. Найбільше зауважень - щодо оптового базару. Тому прийняли непросте рішення - створили КП "Муніципальні ринки " і будемо повертати продуктовий ринок у власність громади. Крок непростий, але свого часу ніхто не вірив, що Палац Потоцьких вдасться повернути. Але ми змогли!"- написав Руслан Марцінків.

Марцінків підкреслив, що КП "Муніципальні ринки " виступатиме в ролі управлінця, який відповідатиме за благоустрій та організацію роботи підприємців на ринку на належному рівні.

Крім того мер висловив сподівання, що ринок Франківська зможе стати відмінною туристичною точкою, як це відбувається в багатьох країнах світу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"А взагалі, в багатьох країнах ринки є своєрідною родзинкою і туристичною принадою. Ось хочу щоб і у нас так було" - написала Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що Садовий обзаведеться армією заступників: більше, ніж у мера Берліна

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко може повернути локдаун у Києві

Також, "Знай.uа" писав, вдова Кернеса Гайсинська пустить з молотка майно покійного мера