Співачка із Франківщини Міка Ньютон, яка наразі проживає у США, поділилася відвертими подробицями боротьби з онкологією.

Міка Ньютон, фото Іnstagram

Про це повідомляє ТСН.

У коментарях виданню Міка Ньютон розповіла, що рак яєчників повністю зруйнував її впевненість у собі.

Співачка не одразу дізналася про страшну хворобу. Спочатку вона думала, що просто сильно погладшала, і намагалася позбутися зайвої ваги, застосовуючи дієти та спорт.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Щодня у мене було якесь дике здуття живота, складалося враження, ніби я на шостому місяці вагітності. Я думала, що просто набрала вагу. Може це була моя дієта. Я пішла на хот-йогу, скоротила усі вуглеводи. Але я також вважала себе лінивою і не хочу більше тренуватися, щоб повернути плаский живіт", – розповідає Міка Ньютон.

Міка Ньютон у лікарні, фотоМіка Ньютон, фото Іnstagram

Однак самопочуття дівчини поступово погіршувалося, і у квітні 2019 року вона звернулася до невідкладної допомоги, де їй порадили здорове харчування і активний спосіб життя. Однак і це не допомогло.

"Я дуже злилася на себе. Продовжувала займатися спортом, поки не дізналася, що у мене рак… Потім стрес, операції, без можливості працювати, потім COVID-19. Я відчувала, що зазнала у житті величезної поразки", – ділиться співачка.

Наразі після тривалого лікування у Міки Ньютон ремісія - вона намагається повернути свою впевненість і зізналася, що почувається набагато краще.

Варто нагадати, що у листопаді минулого року Міка Ньютон вперше розповіла про боротьбу з раком яєчника. 4 листопада 2019-го зірці зробили першу операцію. Зараз співачка перебуває в ремісії.

Нагадаємо, співачка Міка Ньютон, яка вже кілька років живе у США, де вийшла заміж, вперше розповіла подробиці того, як подолала онкологію. Останній рік для її родини виявився дуже складним.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зізналася, як завагітніла: "Сниться сон...". Раніше Микита Добринін і Даша Квіткова повідомили, що чекають малюка

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "Нас це очікує всі 10 днів". Оля Полякова зараз відпочиває з сім'єю