Рак відняв життя мами чотирьох дітей. Про це розповіли у виданні "Це моя Україна".

19 січня 43-річна мешканка Волинської області Любов Ганайчук повинна була відправиться на лікування з Луцька в ізраїльську клініку "LISOD" в Києві, але на жаль, в цей день жінка померла. Причиною смерті стала лімфома Ходжкіна, яку у жінки виявили кілька років тому.

Перші симптоми хвороби стали проявлятися в 2012 році, після народження наймолодшої дочки. Тоді жінку направили на томографію, яка показала збільшення лімфовузлів. Після цього їй зробили біопсію і виявили лімфому Ходжкіна.

Після цього Любов почали лікувати за допомогою хіміотерапії. Жінка пройшла кілька курсів ПХТ за схемою АБVД. Після цього їй зробили томографію, яка показала негативну динаміку.

Потім любов пройшла ще два курси ПХТ за схемою ESHAP, які надали позитивний результат.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак хвороба жінки почала прогресувати. Метастази вразили її кістки, головний мозок і легені, що призвело до її смерті.

Любов Ганайчук з дочками, фото: Прикарпаття Online
Любов Ганайчук з дочками, фото: Прикарпаття Online
любов Ганайчук з дочками, фото: Прикарпаття Online

Нагадаємо, що в Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "Впав з велосипеда"

Також, "Знай.uа" писав, що закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією - народилася заново