Стало відомо про те, що на схилах Буковеля хлопець оригінально зізнався в коханні своїй коханій. Романтика на висоті.

Таким чином, повідомляється, що хлопець у Буковелі вирішив зробити пропозицію своїй дівчині. Вона не змогла встояти, і відповіла «Так».

Про цей романтичний вчинок розповіли на сторінці Буковель у соціальній мережі Facebook.

У повідомленні йдеться, що комплекс дуже вдячний, що люди вибирають саме їх для таких трепетних моментів. "Любові вам" - підсумували вони запис.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На одну щасливу пару в цьому світі стало більше, тепер вони приступлять готуватися до весілля.

Нагадаємо, раніше в мережі розповіли про те, що українець зробив пропозицію своїй коханій в центрі Львова. Романтина на ковзанці з кільцем і сотнею троянд. Десятки львів'ян стали свідками цієї трепетної події.

Пара відвідала Львів на вихідні, і цей вікенд вони точно запам'ятають на все життя. Чоловік ретельно підготувався, а дівчина була приємно вражена таким сюрпризом, сльози бігли самі по собі. Вона погодилася, і тепер пара готується до весілля.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Чернівцях родина Мурару виховує прийомних дітей.

У подружжя Мурару є шестеро власних дітей і вісім прийомних, йдеться в сюжеті "Променя".

Також Знай писав, що на Тернопільщині родина усиновила 6 дітей.

Вони виховують одну рідну дитину і 5 прийомних. Оксана Аліксієва розповіла, що одного разу зрозуміла, що хоче, щоб всі діти мали місце, де їм буде добре і комфортно.

Нещодавно Знай передавав, що американська сім'я удочерила дівчинку з Албанії.