На Черкащині 14-річна дівчинка влаштувала незабутнє Різдво родичам, поліцейським, рятувальникам та сусідам. Про це інформує місцева поліція.

Як зазначається, 7 січня дівчина забарикадувалася у квартирі, а коли двері спробували відкрити, почала погрожувати, що підпалить помешкання.

На місце події викликали правоохоронців, співробітників ювенальної превенції, психолога та наряду батальйону поліції особливого призначення. Крім того, прибула бригада швидкої допомоги та рятувальників ДСНС.

Виявилося, що дівчинка посварилася із хлопцем, з яким зустрічалася. Через це вона надумала скоїти самогубство.

Вона повідомила, що збирається підпалити помешкання, а у випадку, якщо до неї хтось наблизиться – вистрибнути у вікно шостого поверху.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Психологам вдалося дві години проговорити з дівчинкою, відволікаючи її увагу від дій рятувальників.

Врешті решт двері квартири змогли відчинити, дівчину передали медикам і психологам.

Нагадаємо, раніше На Київщині неадекват проломив голову товариша сокирою: "приїхали на заробітки"

Як повідомляє портал Знай.ua Ревнивий чоловік по-звірячому зарубав сокирою нового коханця дружини, прихопивши з собою бійцівську псину.

Також Знай.ua писав, що Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку доньку: "за що, татко?"