Популярний український співак Хома Михайло Степанович, більш відомий під псевдонімом DZIDZIO (Дзідзьо) має величезну аудиторію шанувальників, з якими він охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу артист вирішив показати шанувальникам, що він вельми майстерний кулінар.

Відповідне відео артист виставив на своїй сторінці в Інстаграмі.

Дзідзьо вирішив приготувати пампушки, а відеопроцесом поділитися з шанувальниками. Співак наготував цілу гору пишних і ароматних пампушок, а після запросив до себе всіх їх спробувати.

"Запрошую Вас на пампухи",- написав співак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Супер, тоді ми йдемо до Вас", " Будь ласка, поділіться рецептом?", " Вперше бачу щоб чоловік а не жінка напік такі хороші і правильної форми пампухи", " Дуже апетитні😋🤤 вже виїжджаю", " Адреса? 🙂", " Дзідзьо не відбивай хліб в Поплавовского", " Какой же Вы умничка.Клад,мечта а не мужчина", " У нас смачні", , - писали в коментарях шанувальники співака.

Нагадаємо, Дзідзьо оприлюднив нову фотографію та привітав українців з новим 2021 роком. На фото радісний артист позує в чорному костюмі з білою сорочкою, свій образ доповнив чорним метеликом.

Щоб підняти новорічний настрій собі і своїм передплатникам в руках популярний артист тримає пляшку шампанського.
У новому році Дзідзьо побажав українцям бути здоровими і щасливими, а також щоб все задумане збувалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Радісний Дзідзьо показав, як зустрічають Різдво справжні українці: "Христос ся народжує"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дзідзьо не встояв перед ніжностями першої з ВІА Гри Вінницької

Також «Знай.иа " писав, що Радісний Дзідзьо привітав улюбленого "оленя" з днем народження: "бажаю здоров'я"