Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала відомою завдяки програмі" Ревізор "і" Інспектор Фреймут " часто ділиться в соціальних мережах новими фотографіями або корисними порадами.

На фан-сторінці Ольги Фреймут опублікували фотографію телеведучої і поділилися дитячими спогадами різдвяних традиціях її сім'ї.

Фреймут в одному з інтерв'ю для журналу Cosmopolitan поділилася спогадами про те, як їх сім'я святкувала Святвечір і різдвяні свята.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/
Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/


"Найтепліші різдвяні спогади — з дитинства тато тер у макітрі мак на кутю. Нам не дозволяли облизувати макогін, щоб чоловік не був лисим.

Ми з мамою ліпили найдрібніші вареннички. На столі було 12 страв і горіла свічка, з-за столу не можна було виходити, поки вона не догорить — щоб ніхто в родині не помер.

У кутках кожної кімнати ми з братом і сестрою викладали часник від злих духів. На різдво я добре заробляла.

Ходила в музичну школу, співала в церковному хорі, тому до справи підходила професійно. Молодших дітей у сім'ї вчила призабутих колядок, бо соромно було співати традиційну «Нова радість стала».

І ми колядували під багатими хатами. А на Старий Новий Рік ходили маланкою. У прабабусі вивідала щедрівки та приповідки, адаптувала під сучасність — було колоритно.

Досі бережуть той зошит з маланкування. Сама вдягалася гарно — шелянова хустина, віночок. А брату поверх шапки на зав'язку причіпляла каструльку — він навіть збунтував якось і втік, бо на морозі...
", - зазначено в публікації freimuteam.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут видала, як її догоджає коханий чоловік: "виходить дуже навіть з * ксі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ольга Фреймут привітала українців з Новим роком і пірнула в обійми чоловіка: "щаслива кожну секунду"

Також «Знай.иа " писав, що Ольга Фреймут у вишиванці зачарувала ніжностями з чоловіком-красенем: "Наша ляля"